Skip to main content

Om Karriereveiledning.no

Karriereveiledning.no tilbyr gratis karriereveiledning på chat, telefon og gjennom verktøy på nettsiden. Snakk med oss om du har spørsmål om jobb og utdanning.

Koster det noe?

Nei, det er gratis å snakke med karriereveilederne på karriereveiledning.no.

Hvem lager karriereveiledning.no?

Karriereveiledning.no lages av Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse, et direktorat under Kunnskapsdepartementet. Vi jobber for at alle skal kunne lære hele livet og ha den kompetansen de trenger.

Hva kan jeg spørre karriereveilederne om?

Du kan stille spørsmål du har knyttet til opplæring, utdanning og jobb. Kanskje har du vært i arbeidslivet en stund, men mistet jobben eller blitt permittert på grunn av forandringer i samfunnet. Eller du er ung og lurer på hva slags utdanning du bør velge. Kanskje har du en stabil jobb, men føler at du verken utvikler deg eller blir satt nok pris på. Har du havnet på utsiden av arbeidslivet, kan målet ditt være å komme i gang igjen. Det kan også hende du lurer på noe helt annet om jobb eller utdanning. 

Et møte med en karriereveileder kan være et viktig skritt på veien videre. Du bestemmer selv hva samtalen skal dreie seg om, enten det er små eller store spørsmål. 

Samarbeid med utdanning.no

Karriereveiledning.no samarbeider med nettsiden utdanning.no

Bilde
Logo utdanning.no
Kan jeg klage på tjenesten?

Karriereveiledning.no er en offentlig kvalitetssikret tjeneste. Dersom du ønsker å klage på tjenesten finner du informasjon om å sende en formell klage her.

Kontakt oss

Har du innspill til innholdet på karriereveiledning.no hører vi gjerne fra deg. Ta gjerne kontakt på redaksjonen@karriereveiledning.no

Andre spørsmål kan du sende til Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse.